Multi-Gyn ActiGel

€ 15,92

Multi-Gyn ActiGel behandelt niet alleen bacteriële vaginale ongemakken, maar verlicht ook de symptomen die ermee gepaard gaan en voorkomt dat het probleem terugkeert.

  • Behandelt snel bacteriële vaginale ongemakken (zoals bacteriële vaginose)
  • Vermindert onaangename (vis)geur en overmatige afscheiding
  • Verlicht klachten zoals jeuk en irritatie binnen 15 minuten
  • Optimaliseert de vaginale flora
  • Zonder hormonen en parfum

Multi-Gyn ActiGel is verkrijgbaar bij de apotheker in je buurt of online via onderstaande knop op Multi-Gyn.nl!

 

Levertijd: 2-3 werkdagen. Vanaf 20,- gratis bezorgd.

Multi-Gyn ActiGel bevat plantaardige extracten die de vaginale flora optimaliseren en schadelijke bacteriën op een natuurlijke wijze neutraliseren. Het vermindert onaangename (vis)geur, overmatige afscheiding, jeuk en irritatie bij vaginale bacteriële ongemakken. Multi-Gyn ActiGel behandelt niet alleen bacteriële vaginale ongemakken, maar verlicht ook de symptomen die ermee gepaard gaan binnen 15 minuten en voorkomt dat het probleem terugkeert.

Bij vaginale ongemakken zoals bacteriële vaginose minimaal 2x per dag aanbrengen, gedurende 5 opeenvolgende dagen.

Bij incidentele klachten 1x per dag, of zo vaak als gewenst is, inwendig en/of uitwendig aanbrengen.

Inwendige toepassing Multi-Gyn ActiGel

Bij inwendige vaginale ongemakken, zoals bacteriële vaginose of andere inwendige vaginale ongemakken, dien je Multi-Gyn ActiGel inwendig aan te brengen. Je kunt hiervoor de bijgesloten applicator gebruiken, die op de tube wordt geschroefd. Hiermee breng je de gel in de vagina, waar deze gel langere tijd werkzaam is. Na gebruik kan je de applicator op de tube laten zitten, afspoelen onder warm, stromend water en afsluiten met het dopje.

Je kunt de gel indien gewenst ook met je vinger in de vagina inbrengen. Was dan eerst je handen. De hoeveelheid gel die je met je wijsvinger kunt inbrengen is vergelijkbaar met de grootte van je vingertop (ca. 2 ml).

Galactoarabinan Polyglucuronic acid Crosspolymer*, Xanthan Gum, Glycerin, Caprylyl Glycol *2QR-complex, gepatenteerde bio-actieve polysacchariden van plantaardige oorsprong